5/20/2017

Shoplog | Aliexpress Accessoires

Een tijdje geleden bestelde ik weer wat items op Aliexpress en inmiddels is alles binnen! Dit keer bestelde ik allemaal sieraden en een tasje. Omdat alles echt super goedkoop was (sommige dingen zelfs maar dertig cent), leek het mij leuk om mijn aankoopjes te laten zien in een blogpost! Ik draag eigenlijk helemaal niet zo vaak een ketting, maar toen ik deze kettinkjes tegen kwam bestelde ik ze meteen! Deze kettinkjes komen van dezelfde verkoper en de verkoper heeft naast deze kettinkjes nog veel meer super leuke kettinkjes, dus ik denk dat ik er binnenkort nog een keertje iets ga bestellen. Op het linker kettinkje staan een berg, tentje, kampvuur en bomen gegraveerd en het rechter kettinkje is een hamsa handje. Ik vind ze beiden super schattig en ze zijn de perfecte lengte! 


Na het zien van deze foto op Pinterest, wilde ik graag wat grotere oorbellen bestellen, omdat ik dat super leuk vind staan met mijn haar in een vlecht! Deze oorbellen zijn het geworden. Ik vind ze super leuk en daarnaast waren ze heel goedkoop!Deze armband bestelde ik ook, voor minder dan €1,50. Er staan bloemetjes in gegraveerd en verder kun je de grootte van de armband zelf verstellen, super handig!Ook bestelde ik een enkelbandje op Aliexpress, omdat ik zoiets super leuk vind voor de zomer! Deze bestaat uit twee kettinkjes met zilveren kraaltjes erop.Ik wilde eigenlijk wel een keer een choker proberen, maar had geen zin om hier meer dan een euro aan uit te geven. Toen vond ik deze op Aliexpress voor maar dertig cent, daar durfde ik het wel mee te proberen! Ik moet nog even wennen aan hoe het eruit ziet om mijn nek en ik weet ook niet of ik deze ga dragen, maar als ik 'm niet draag was 'ie in ieder geval niet duur. Het tasje wat ik altijd gebruikte als 'uitgaanstasje' was kapot gegaan, en aangezien ik geen goed tasje kon vinden in de winkel, besloot ik er eentje op Aliexpress te bestellen! Dit tasje is wel iets groter dan mijn vorige tasje wat ik gebruikte voor uitgaan, maar deze heeft wel een rits zodat al je spullen er veilig in zitten! Dat waren mijn aankoopjes van Aliexpress! Inmiddels heb ik alweer wat nieuws besteld... Bestel jij vaak dingen op Aliexpress? Liefs, Janine. 

1 opmerking:

  1. Aaaah wat een schattige accessoires. Zeker het enkel bandje met kraaltjes. I am in love.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!