6/29/2017

Fashion | Outfits Azores

Eindelijk weer een nieuwe blogpost! De afgelopen tijd ben ik vooral druk bezig geweest met verschillende dingetjes, waar ik binnenkort wel een soort update blogpost over zal schrijven! Vandaag vertrek ik naar Terceira, één van de eilanden van de Azoren (eilandjes van Portugal). Ik heb er heel erg zin in! In deze blogpost laat ik een paar outfits zien die ik heb ingepakt in mijn koffer. Als ik terug ben, zullen er natuurlijk foto's op mijn blog komen! 

Top - Ijhallen
Shorts - Pull & Bear
Shoes - Birkenstock
Bag - Ijhallen

Top - Selfmade
Skirt - Urban Outfitters
Shoes - Birkenstock

Top - Pull & Bear
Shorts - Pull & Bear
Shoes - Birkenstock

Welke outfit is jouw favoriet? Liefs, Janine.

1 opmerking:

  1. Zo leuk weer! Moeilijk om een favoriet te kiezen maar ik ga toch voor de 3e dan :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!