6/07/2017

Fashion | Selfmade Clothes #5

De afgelopen week heb ik weer een aantal nieuwe kledingstukken gemaakt op de naaimachine, en in deze blogpost laat ik ze allemaal zien! Voor deze kledingstukken heb ik zelf patronen gemaakt, door soortgelijke kledingstukken die ik al had te gebruiken. 


Dit off shoulder topje was super makkelijk om te maken en ik vind 'm heel goed gelukt! Dit topje kon je ook al zien in deze outfit.


Ook maakte ik voor het eerst een broekje en ik vind 'm best goed gelukt voor de eerste keer! Aan de bovenkant van het broekje zit elastiek en daardoor is dit broekje super fijn voor de zomer, lekker losjes!


En mijn favoriete kledingstuk dat ik heb gemaakt is deze overslag top! Aan de achterkant van het topje kun je de band knopen zodat het topje goed blijft zitten. Hiervan heb ik het patroon bewaard, dus ik denk dat ik binnenkort nog zo'n topje ga maken, maar dan met een ander stofje! 


Dat waren alle kledingstukken voor deze keer! Waarschijnlijk zul je deze kledingstukken snel terugzien in een outfit! Maak jij zelf wel eens kleding? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Dat eerste topje vind ik heel erg leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. aaah wat leuk dat je dit doet!! Super creatief! Ik kan zoiets niet haha, of heb het geduld er niet voor. Toffe items, dat overslag topje is inderdaad erg leuk! Leuk dat je er meer gaat maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. AAAH ik ben verliefd op die offshoulder top! Heel mooi gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!