6/17/2017

Outfit | Meadows

Donderdag maakte ik sinds een hele lange tijd weer eens foto's in m'n eentje! Twee tot drie jaar geleden maakte ik eigenlijk altijd mijn foto's zelf, door middel van mijn camera, statief en een afstandbediening. De foto's van het afgelopen jaar zijn allemaal gemaakt door mijn moeder. Het was wel even wennen om weer foto's te maken in m'n eentje, maar ik ben blij met het resultaat! Ik draag een nieuwe playsuit van Light in the Box, ik vind vooral de achterkant super leuk!

 


Playsuit - Lightinthebox
Rings - Brandy Melville. Aliexpress

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine. 

7 opmerkingen:

 1. Heerlijk zomers! En hele leuke foto's. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel leuke foto's en outfit! Ik maak ook altijd foto's zelf, maar heb hem altijd op timer haha. Misschien moet ik ook eens zo'n afstandsbediening kopen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaah je outfit is zo leuk!! En je foto's zijn ook prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo'n toffe playsuit! Heerlijk zomers ook! Lijkt me best lastig, om altijd maar zelf met een statief de foto's te maken! Maar als je het altijd zo doet lijkt het me inderdaad wel even wennen als iemand anders foto's van je maakt... Ze zijn in ieder geval superleuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!