7/08/2017

Outfit | Algar do Carvão

Ik ben weer terug van de Azoren! Het was een super leuke week en de komende tijd komen er natuurlijk veel blogposts over online, om te beginnen met deze outfit! Op de eerste dag zijn we naar Algar do Carvão geweest, een super mooie grot waar ik binnenkort meer foto's van zal delen. Ik droeg mijn zelfgemaakte topje gecombineerd met een zwart rokje en mijn Birkenstocks, want op deze schoenen goed lange afstanden lopen. 

Top - Selfmade
Skirt - Urban Outfitters
Backpack - Marktplaats
Ring - Brandy Melville
Shoes - Birkenstock

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

2 opmerkingen:

  1. Ik ben benieuwd naar de rest van de foto's van de grot, in ieder geval een mega leuke locatie voor een outfit! Een hele toffe outfit ook, ik ben echt fan van je rugzakje, heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!