7/20/2017

Outfit | Predjama Castle

 Tijd voor mijn eerste outfitpost van mijn vakantie! Ik ben met mijn ouders, broertje en zusje een weekje in Slovenië geweest en nu zijn we in Kroatië, waar we in een groot huis met zwembad verblijven. Toen we van Slovenië naar Kroatië reden, zijn we onderweg gestopt bij de Predjama burcht, een kasteel wat gebouwd is in de rotsen. 

Bij het kasteel is ook nog een grot, waar je via het kasteel kunt. Omdat we weer verder moesten rijden naar Kroatië, zijn we niet in de grot of in het kasteel geweest, maar we hebben het kasteel wel van buiten gezien en het was de perfecte plek voor foto's! 


Top - H&M
Shorts - Forever 21
Backpack - Fjallräven 
Shoes - Converse via Sooco.nl 

Wat vind jij van mijn outfit? En heb jij dit kasteel wel eens gezien? Liefs, Janine. 

2 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!