8/20/2017

Outfit | Sunflower fields

Mijn favoriete bloemen in de zomer zijn sowieso zonnebloemen! Ik wilde graag weer foto's maken bij een zonnebloemenveld, en toen vond ik dit veldje. Om helemaal te matchen, droeg ik dit setje met zonnebloemen print erop. Dit setje heb ik ooit gemaakt van een jurkje dat ik al had, zoals je kon zien in deze blogpost

Two piece set - DIY
Shoes - Converse via Sooco.nl

Wat vind jij van mijn outfit? En wat zijn jouw favoriete bloemen? Liefs, Janine.

3 opmerkingen:

  1. Wat een mooie foto's! X
    http://www.thoughtsinstyle.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Aah ik mis nu de zonnebloemenvelden in Frankrijk.. <3 zulke leuke foto's! Ook echt leuk hoe het veldje met je outfit matcht.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!