10/31/2017

Outfit | Stripey

Eindelijk weer eens een nieuwe blogpost! De afgelopen tijd ben ik nogal druk geweest met andere dingen dan bloggen, maar voor de komende tijd heb ik een paar blogposts ingepland en wil ik het bloggen weer gaan oppakken! Laatst ging ik weer naar het bos met mijn moeder en hebben we weer foto's gemaakt. Ik droeg mijn 'nieuwe' jas die ik een tijdje geleden bij de IJhallen kocht, gecombineerd met een jurkje van Light in the Box en mijn nieuwe Dr. Martens. Deze outfit zit echt super lekker en ziet er ook nog eens heel herfstig uit! 

Zoals je misschien kunt zien op de foto's heb ik mijn haar geverfd! Eerst was mijn haar best blond geworden door balayage en blondspray die ik erin had gebruikt, maar ik wilde graag donkerder gaan voor de herfst!
Jacket - IJhallen
Dress - Lightinthebox
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!