12/23/2017

Outfit | Almost Christmas

Nog maar 2 dagen tot kerst! Het jurkje dat ik in deze outfit draag, is misschien meer geschikt voor een kerstfeestje of natuurlijk voor de jaarwisseling. Ik hou in ieder geval heel erg van glitters, dus ik ga zeker een outfit dragen met glitters voor kerst! 


Dress - Lightinthebox
Shoes - H&M

Wat vind jij van mijn jurkje? Liefs, Janine. 

4 opmerkingen:

 1. Great look for the season, absolutely stunning. Merry Christmas Mz Janine!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi voor kerst!! Maar waarom draag je geen panty bij dit jurkje? 't is toch winter hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! En voor de foto's vond ik het mooier zonder panty haha :)

   Verwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!