12/09/2017

Outfit | Dangerous Girls

Laatst maakte ik voor het eerst sinds een lange tijd weer eens foto's in mijn eentje, met mijn statief en afstandbediening. Toen ik net begon met mijn blog maakte ik eigenlijk altijd zo mijn foto's, maar de afgelopen jaren maakt mijn moeder eigenlijk altijd mijn foto's. Nu heb ik dus weer zelf foto's gemaakt en ik ben best blij met het resultaat! Op deze foto's draag ik een shirtje met een tekst in Stranger Things-lettertype, gecombineerd met een rokje en mijn Dr. Martens. 


Top - Subdued
Skirt - H&M
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? En kijk jij ook Stranger Things? Liefs, Janine. 

2 opmerkingen:

  1. Ohh leuke outfit! Leuk lettertype ook :) :) Hou van die serie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die haarkleur staat je echt zo mooi! toffe outfit ook! x

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!