12/19/2017

Shoplog | Light in the Box

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik een shoplog op mijn blog heb geplaatst, en dat terwijl ik shoplogs super leuk vind om te doen en te bekijken! Een tijdje geleden bestelde ik wat items voor de feestdagen bij Lightinthebox en gelukkig is alles op tijd binnen gekomen. Ik ga vandaag outfitfoto's maken met deze items, maar nu laat ik ze al vast zien in een shoplog!


Alle lange jurken die ik heb zijn vooral geschikt voor de zomer, maar ik wilde ook wel eens een lange jurk proberen voor de feestdagen! Deze jurk is gemaakt van rode velvet stof, heeft een split aan de voorkant en een open rug aan de achterkant. Iets chiquer dan ik normaal gewend ben, maar ik vind 'm erg leuk! 
Het volgende jurkje is ook van velvet, maar dan een stukje korter. Deze jurk zit helemaal strak, dat vind ik altijd super mooi staan, maar dat is misschien minder handig voor al het eten tijdens het kerstdiner. Het jurkje is afgewerkt met kanten randjes, wat het jurkje iets minder simpel maakt. 
Deze playsuit komt niet zo heel goed uit op de foto, maar ik vind 'm heel leuk als ik 'm aan heb! Aan de voorkant lopen er vier bandjes door elkaar. Doordat deze playsuit best simpel is, kan ik 'm bijvoorbeeld leuk combineren met een jasje met pailletjes! Het laatste jurkje dat ik heb besteld is deze, met pailletjes. Ik vind deze super leuk staan, maar wel spannend om te dragen omdat ik er geen beha onder kan dragen. Onder het rok gedeelte zit een broekje, wat altijd handig is. 
Hoewel ik al super veel ringen heb, kan ik er nooit genoeg hebben. Dit setje bestaat uit zilveren ringen van allemaal verschillende formaten. Ik vind ze super leuk!Ook bestelde ik deze ketting, waarbij er eigenlijk drie kettinkjes aan elkaar zitten. Zo'n soort ketting had ik nog niet, en dit lijkt mij erg leuk staan bij bijvoorbeeld het zwarte glitter jurkje! Wat vind jij van mijn aankoopjes? En zou je vaker shoplogs willen zien? Liefs, Janine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!