1/27/2018

Outfit | Rosé

Natuurlijk was de outfit met het roze jasje niet de enige outfit die ik heb gefotografeerd bij de roze muren in Rotterdam. Ook de outfit die ik op deze foto's draag, is gefotografeerd voor de roze muurtjes. Ik droeg een roze velvet topje dat ik een tijdje geleden in de H&M uitverkoop kocht, gecombineerd met een zwart rokje en natuurlijk mijn Dr. Martens. 

Top - H&M
Skirt - H&M
Thights - Primark
Necklace - Aliexpress
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine.

10 opmerkingen:

 1. zo'n leuke foto's! Perfecte plek om dit topje op de foto te zetten!! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze top is echt heel erg leuk en matcht zo goed bij die muur, echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele toffe outfit en dat topjee!! <3 Matcht inderdaad perfect bij die muur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Very pretty top! That color looks sooo good on you! Love those sexy tights too! Your legs look amazing!! Great work beautiful! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie foto's!! En super leuke outfit <3

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!