2/02/2018

Fashion | Selfmade Clothes #6

De afgelopen tijd heb ik weer wat kledingstukken gemaakt op de naaimachine en het leek me leuk om dat te delen! Ik gebruik eigenlijk nooit een patroon uit een boekje om een kledingstuk te maken, maar gebruik meestal een vergelijkbaar kledingstuk dat ik al heb en teken daar een patroon van. Eén van de doelen die ik voor 2018 heb gesteld is om 12 kledingstukken te maken, dus ik ben benieuwd of het gaat lukken! 

Dit topje had ik speciaal gemaakt om met de feestdagen te dragen en droeg ik uiteindelijk op tweede kerstdag. Ik hou echt van glitters, maar het zit wel altijd iets minder comfortabel dan een ander stofje. Dat heb ik er wel voor over, want ik vind dit topje super leuk geworden! 


Dit topje is heel bohemian-achtig, met wijd uitlopende mouwen en knoopjes op de voorkant. Ik zag een topje dat hier op leek op Instagram voorbij komen, en heb die eigenlijk gewoon nagemaakt. Ik kan niet wachten om dit topje aan te doen deze lente!


Dit topje kon je ook al eerder zien in deze outfit, maar wilde 'm toch nog ook in deze blogpost laten zien. Het is een overslagtopje dat vast zit door twee touwtjes aan de achterkant. Wat ik super handig en leuk vind aan zo'n topje is dat je zelf kunt instellen hoe strak die zit, en daarnaast was dit topje super makkelijk te maken! Dat was alles wat ik de afgelopen tijd heb gemaakt op de naaimachine! Ben je nou zelf op zoek naar een topje dat een beetje in dezelfde stijl is als de twee topjes met bloemenprint die ik heb gemaakt, dan heb ik hieronder wat suggesties voor je. Op de website van Esprit zag ik namelijk hele leuke topjes in dezelfde bohemian-achtige stijl. Vooral het linker bloesje vind ik erg leuk!

€49,99 | €39,99 | €69,99


Maak jij zelf wel eens kleding? Liefs, Janine.


Bekijk hier andere blogposts uit deze serie: 

2 opmerkingen:

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!