2/05/2018

Outfit | les fleurs

Misschien was het eigenlijk nog ietsjes te koud om deze outfit te dragen, maar ik wilde dit bloesje zo graag op de foto zetten! In deze outfit draag ik één van de zelfgemaakte topjes die ik ook al liet zien in mijn vorige blogpost. Behalve voor deze foto's heb ik deze outfit nog niet gedragen, maar als het warm genoeg is, ga ik deze outfit zeker dragen! 
Top - Selfmade
Jeans - H&M
Shoes - IJ-Hallen

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine. 

6 opmerkingen:

  1. Oh damn you are so beautiful!! And the top oh my gawd guuuuurl *-*

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik vind het zo'n leuk topje!! Super leuk dat je dit zelf kan maken, zo kun je eigenlijk alles maken wat je wilt hebben! Heel leuk voor de zomer maar ook voor de lente :)

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!