2/16/2018

Outfit | Yellow

Gisteren heb ik eindelijk weer eens outfitfoto's gemaakt, en toen ik de foto's terug keek, viel me pas op hoe lang mijn haar is! Laatst kreeg ik een pakketje van de webshop SheIn, en daar zat onder andere dit topje in! Ik hou echt van deze kleur geel, dus ben er super blij mee. Omdat het een peplum shirtje is, besloot ik het topje simpel te combineren met een zwarte spijkerbroek. Top - Shein
Jeans - H&M
Shoes - Dr. Martens

Wat vind jij van dit topje? Liefs, Janine.

8 opmerkingen:

 1. Wauw wat een leuke top! Mooie foto's! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk printje en mooie kleur, staat je goed!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk topje! En ja jou haar is inderdaad kei lang geworden zeg, heel mooi.
  Je gaat het toch niet afknippen hé?
  liefs Lotte.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. That top looks very nice on you! Wonderful photos! You have the most beautiful hair and gorogeous smile! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!