7/07/2018

Outfit | Maxidress in Croatia

Eindelijk weer eens een nieuwe blogpost! Ik ben momenteel op vakantie in KroatiĆ« en dat is natuurlijk de perfecte plek om foto's te maken! Voor mijn vakantie ontving ik nog een pakketje van Shein, met daarin onder andere deze maxi jurk. Die is natuurlijk perfect voor vakantie dus die moest mee! De foto's zijn gemaakt in Omisalj op het eiland Krk. Shoes  Birkenstock

Wat vind jij van mijn outfit? Liefs, Janine. 

2 opmerkingen:

  1. Mooie maxijurk Janine!! Fijn dat je nog eens een outfitje post, ik volg jou blog al een tijdje namelijk.
    Jij hebt echt een goede smaak wat kleding betreft en zo'n lange jurk vind ik eigenlijk wel mooi staan bij jou. grts Lotte.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een heerlijke jurk heb je aan! Grappige naam van het eiland, Krk, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Thanks for your comment! Please note that I do not like spam comments, those will be deleted!