About

About Me
Ik ben Janine, geboren op 12 oktober 1997 in Leiden en ik ben het meisje achter deze blog. Op mijn blog A Fashion Way of Life deel ik sinds 2010 alles wat ik leuk vind en bezighoudt: voornamelijk mode en fotografie.

Mijn blog gaat vooral over mode omdat ik één van de leukste dingen vind om mee bezig te zijn: ik vind het heerlijk om voor mijn kast te staan en nieuwe outfits te verzinnen. Daarnaast zijn shoppen en webshops afstruinen  dingen die ik misschien iets te vaak doe. 

Iets anders wat ik ontzettend leuk vind: foto's maken! Dit kan ik heel goed combineren met mode, namelijk door alle outfitfoto's die ik op mijn blog plaatst, het merendeel heb ik namelijk zelf gemaakt. Ik maak mijn foto's met mijn Canon EOS 600D en ik gebruik daarbij de 55mm f/1.8 lens.About the Blog
Op 21 april 2010 schreef ik hier mijn allereerste blogpost. Mijn blog heette toen nog 'Viva Fashion' en ging over van alles en nog wat. Langzaam begon ik steeds meer over mode te schrijven en veranderde mijn naam in 'xoxo Janine' en later in dezelfde naam als nu, 'A Fashion Way of Life' dus. Dit hier is mijn eigen plekje op het internet en ik vind het geweldig. Ik blog nog elke dag met veel plezier en je kunt hier elke dag een nieuwe blogpost lezen.